The Analogues naar 013, Afas Live en Ahoy

review: The Analogues- 50jaar Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band - 01/06 - Ziggo Dome The Analogu
The Analogues naar 013, Afas Live en Ahoy
Door op Op 22 november 1968 brachten The Beatles ‘The White Album’ uit. Om groots bij de vijftigste verjaardag van het album stil te staan verruilen The Analogues in november de theaterzalen voor drie concerten in poppodia 013, AFAS Live en Rotterdam Ahoy.

Na ‘Magical Mystery Tour’ en ‘Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band’ is ‘The White Album’ het derde Beatlesalbum dat door The Analogues van begin tot eind integraal live wordt uitgevoerd.

The Analogues bestaat uit 12 man. Muzikanten Bart van Poppel, Jan van der Meij, Fred Gehring, Jac Bico, en Diederik Nomden vormen samen met ondersteuning van blazers, strijkers en multi-instrumentalisten; The Analogues heeft zich er in gespecialiseerd om late (iconische) Beatles-albums ten gehore te brengen. De nummers die ze spelen, hebben The Beatles zelf nooit live laten horen.

Op 20 november staat de band met The White Album Anniversary Edition in 013 in Tilburg, op 21 november AFAS Live in Amsterdam en op de precieze verjaardag zelf (22 november) in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor de concerten start op donderdag 19 april om 10.00 uur. Een kaartje kost je ongeveer 40 euro.

Tickets bestel je via de volgende links:
20-11-2018 - 013, Tilburg
21-11-2018 - AFAS Live, Amsterdam
22-11-2018 - Ahoy, Rotterdam

We kunnen een reminder sturen op het moment dat de kaarverkoop begint. Via deze links stel je zo'n reminder in: 013, Afas Live en Ahoy.

Voor de grote concerten in 013, Afas Live en Ahoy spelen de Analogues ook nog flink wat theatershows. Check onze The Analogues pagina voor een overzicht.Imagine Dragons news

IMAGINE DRAGONS TERUG NAAR NEDERLAND VOOR SHOW IN...Imagine Dragons was afgelopen februari al te zien in een uitverkochte Ziggo...

Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN SINGS THE BOSS IN O.A. MELKWEG EN LUXOR... Tim Akkerman geeft een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen met:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.