The Devil Makes Three naar Melkweg en De Oosterpoort

the devil makes three
The Devil Makes Three naar Melkweg en De Oosterpoort
Door op Het trio The Devil Makes Three komt op zaterdag 22 september naar de Melkweg en daarna, op zondag 23 september, zijn ze te zien in De Oosterpoort.

Het akoestische trio zonder drummer bestaande uit twee gitaristen en een bassist maken alt-country met wortels diep in de blues en country muziek. Doe er wat bluegrass, punk en rockabilly bij en je hebt The Devil Makes Three.

Tickets voor beide concerten van The Devil Makes Three gaan op vrijdag 20 april 2018 om 11:00 uur in de voorverkoop. Wil je de start van de voorverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder voor The Devil Makes Three in de Melkweg in en maak hier een ticketreminder voor The Devil Makes Three in de Oosterpoort aan. Zo krijg je bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor The Devil Makes Three op zaterdag 22 september in de Melkweg, Amsterdam zijn verkrijgbaar via de link. Hier vind je de tickets voor The Devil Makes Three op zondag 23 september in de Oosterpoort, Groningen.
Melkweg nieuwe logo

MELKWEG MAX VOOR SOFI TUKKERHet New Yorkse duo Sofi Tukker komt in september met de Treehouse World...

carre

MARIA CALLAS MET HOLOGRAM TOUR NAAR CARRÉ Ruim veertig jaar na haar dood komt de legendarische operadiva Maria Callas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.