Black Stone Cherry naar 013

black stone cherry
Black Stone Cherry naar 013
Door op Black Stone Cherry komt op zaterdag 10 november terug naar Tilburg. Na een uitverkochte show in 2014 komt de Southern hardrock formatie uit Kentucky terug naar 013. In juni zouden ze zich al in Nederland bevinden om te openen voor Avanged Sevenfold, maar dat concert is geannuleerd. Met invloeden van The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd en Led Zeppelin heeft Black Stone Cherry een geheel eigenzinnige sounds gecreëerd. Met hun nieuwe plaat 'Family Tree' zijn de mannen van Black Stone Cherry klaar om 013 plat te spelen.

Support zal deze avond van Monster Truck komen. De Canadese rockband staat bekend om hun live performance en zal de avond stevig aftrappen.

Black Stone Cherry is eerder ook te bewonderen op 12 juni in Boerderij te Zoetermeer.

Tickets voor het optreden in 013 gaan zaterdag 14 april 2018 om 10:00 uur in de voorverkoop en kosten 36,90 euro (inclusief servicekosten). Stel hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.
petemurraynews.gif

PETE MURRAY NAAR PARADISO NOORD EN DE OOSTERPOORT Pete Murray komt in november voor twee shows naar Nederland. De...

Damien Jurado

DAMIEN JURADO NAAR AMSTERDAM EN ZWOLLE IN HET NAJAAR De uit Seattle afkomstige Damien Jurado komt in oktober naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.