Try-out show Within Temptations Sharon den Adel in Q-Factory

Within Temptation
Try-out show Within Temptations Sharon den Adel in Q-Factory
Door Maximeisis op 05 april 2018 - 12:27 Op 16 april 2018 zal de frontvrouw van de metalband Within Temptation Sharon Den Adel een try out show geven in de Q-Factory, Amsterdam. Maar liefst twintig jaar lang toerde ze de hele wereld over met de symfonische metalband 'Within Temptation'. Ze focust zich nu even op haar soloproject 'My Indigo' waarin ze vertelt over haar privé-leven, heftige gebeurtenissen en haar zoektocht naar zichzelf.

De debuutplaat van het 'My Indigo' project komt deze maand uit, maar voordat die uitkomt geeft Sharon eerst een exclusieve show in Q-Factory te Amsterdam.

Update: Tickets voor het concert van Sharon den Adel op 16 april 2018 in de Q-Factory (Amsterdam) kosten 26,50 euro. In het door Q-factory gestuurde persbericht stond dat de tickets gratis waren. Hier kwam later een rectificatie op.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

HENNY VRIENTEN MET ZIJN MOOISTE KINDERLIEDJES NAAR...Op zondag 8 juli 2018 speelt Henny Vrienten tweemaal zijn mooiste...

Robert Cray Band

ROBERT CRAY BRENGT BEZOEK AAN VICTORIE,... Op woensdag 26 september 2018 staat hij in TivoliVredenburg, Utrecht en op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.