Robert Cray brengt bezoek aan Victorie, TivoliVredenburg en Metropool

Robert Cray
Robert Cray brengt bezoek aan Victorie, TivoliVredenburg en Metropool
deel via whatsapp
Door op Op woensdag 26 september 2018 staat hij in TivoliVredenburg, Utrecht en op donderdag 27 september 2018 staat hij in de Metropool, Hengelo, de blues artiest Robert Cray. Robert Cray heeft al talloze studio-albums en vijf Grammy's op zijn naam staan en is zelfs opgenomen in de Blues Hall Of Fame. Wereldwijd heeft Robert Clay al voor uitverkochte zalen gespeeld en nu is het de beurt aan Metropool en TivoliVredenburg.

Tickets voor Robert Cray in TivoliVredenburg, Utrecht op 26 september 2018 zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start op 6 april 2018 om 10:00 en een ticket kost 35,- euro.

Tickets voor Robert Clay kosten 37,50 euro en de kaartverkoop start op vrijdag 6 april 2018 om 12:00 uur. Tickets voor Robert Clay op donderdag 27 september 2018 in Metropool, Hengelo zijn verkrijgbaar via bovenstaande link.

Update: 25 september ook live te bewonderen in Victorie, Alkmaar
deel via whatsapp
Within Temptation x-mas

TRY-OUT SHOW WITHIN TEMPTATIONS SHARON DEN ADEL IN...Op 16 april 2018 zal de frontvrouw van de metalband Within Temptation Sharon...

Broederliefde1

CONCERT BROEDERLIEFDE IN SPARTA-STADION GAAT NIET... Het concert dat Broederliefde op 2 juni zou geven in het Sparta-stadion te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS