Duitse popster Helene Fischer naar Gelredome

Helene Fischer news_groot
Duitse popster Helene Fischer naar Gelredome
deel via whatsapp
Door op In Nederland is ze nog niet zo heel erg bekend, bij onze oosterburen kan Helene Fischer niet meer normaal over straat. De Duitse popster (een van de grootste allertijden) heeft sinds haar doorbraak in 2005 meer dan 15 miljoen albums verkocht. Tevens heeft ze het Duitse record voor meeste legale downloads op haar naam staan. Het gaat dan om het album Farbenspiel uit 2013.

Met haar meest recente tour speelde ze 63 concerten, waarmee ze meer dan 700.000 kaarten verkocht. Nu komt Helene met 'Die Stadion-Tournee, haar grootste tour tot nu toe. Met deze tour doet ze onder meer Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en dus ook Nederland aan!

Op 15 september staat ze dan in de Gelredome te Arnhem. Tickets gaan vanaf 6 april om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan tussen de 47,80 en 107,80 euro (inclusief servicekosten). Wil je de start van de kaartverkoop voor geen goud missen? Meld je dan aan voor onze ticketreminder om er zeker van te zijn dat je de voorverkoop niet mist!
deel via whatsapp
Live At Amsterdamse Bos

NAHKO & TRAVOR HALL VOOR EEN AKOESTISCHE AVOND NAAR...Op zaterdag 7 juli 2018 zullen Nahko & Trevor Hall een 'Live At'...

TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG VERWELKOMT BIG BOI (OUTKAST) Op vrijdag 6 juli 2018 komt de Amerikaanse rapper Big Boi naar...

REACTIES

Avatar romy74
do 05 apr 2018 15:27

romy74 Of je er van houd of niet deze vrouw is een echte ras entertainer met stem dat klinkt als en klok . Zeer zekerss de moeite waard om een keer mee te maken

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS