Liam Gallagher naar Vorst Nationaal en Ziggo Dome

Liam Gallagher
Liam Gallagher naar Vorst Nationaal en Ziggo Dome
Door Maximeisis op 03 april 2018 - 10:13 De voormalig frontman van de rockbands Oasis en Beady Eye Liam Gallagher komt op woensdag 21 november 2018 naar Vorst Nationaal, Brussel en op vrijdag 23 november 2018 naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Met zijn nieuwste plaat 'As You Were' werd Liam Gallgher's solo carrière een feit. Op deze plaat zijn onder andere hits als 'Wall Of Glass' en 'For What It's Worth' te horen.

Kaarten voor Liam Gallagher in Vorst Nationaal op 21 november 2018 zijn verkrijgbaar via deze link. De kaartverkoop start op 6 april 2018 om 10:00. Stel hier een ticketreminder in zodat je zeker weet dat de start van de kaartverkoop niet aan je voorbij gaat.

Tickets voor Liam Gallagher op vrijdag 23 november 2018 in de Ziggo Dome, Amsterdam zijn verkrijgbaar vanaf 45,-. Koop hier je kaarten voor het concert van Liam Gallagher. De kaartverkoop start op vrijdag 6 april 2018 om 10:00. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Schrijf je dan hier in voor een ticketreminder en ontvang per mail wanneer de kaartverkoop is begonnen.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Live At Amsterdamse Bos

OPENLUCHTCONCERT VAN LITTLE STEVEN IN HET...De reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos is weer uitgebreid. Eerder...

Ghostface Killah news

GRENSWERK VERWELKOMT GHOSTFACE KILLAH Op zaterdag 12 mei 2018 is de hiphop artiest Ghostface Killah te zien in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.