Seasick Steve naar De Oosterpoort en 013

review: Seasick Steve - 11/10 - Paradiso Seasick Steve
Seasick Steve naar De Oosterpoort en 013
deel via whatsapp
Door op Op dinsdag 3 juli 2018 staat de Amerikaanse Seasick Steve in de grote zaal van De Oosterpoort, Groningen en woensdag 4 juli 2018 is hij te zien in 013, Tilburg. Hij speelt vuige bluesrock op zijn eigenhandig in elkaar geknutselde gitaren. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum uit 'Dog House Music'. In de jaren die volgde bracht hij meerdere albums uit, met als nieuwste album 'Hubcap Music' waar Seasick Steve wordt bijgestaan door onder andere Jack White en John Paul Jones.

Kaarten voor Seasick Steve in De Oosterpoort kosten 32.- euro. Tickets voor Seasick Steve op dinsdag 3 juli 2018 in De Oosterpoort zijn verkrijgbaar via deze link.

Tickets voor het concert in 013 kosten 31.60 euro. Tickets voor Seasick Steve op woensdag 4 juli 2018 in 013 zijn hier verkrijgbaar.

Beide concerten gaan op donderdag 29 maart om 10:00 in de voorverkoop. Als je graag een reminder per email wilt ontvangen, dan kan je deze via de links "Stuur mij herinnering als voorverkoop begint" zelf instellen.
deel via whatsapp
geluidsmeternews1

RIVM ADVISEERT MAXIMAAL GELUIDSNIVEAU VAN 102DB OP...De RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft vandaag een...

jolie holland and Samantha parton

SINGER-SONGWRITERS JOLIE HOLLAND EN SAMANTHA PARTON... Op zaterdag 8 september 2018 komen de singer-songwriters Jolie Holland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS