Cultuurpodium Boerderij lanceert houd-je-bek spek voor luidruchtige concertbezoekers

review: Riverside - 25/07 - De Boerderij Riverside
Cultuurpodium Boerderij lanceert houd-je-bek spek voor luidruchtige concertbezoekers
Door op Zowel bezoekers als muzikanten storen zich aan de zogenoemde 'Dutch disease': het gepraat in de zaal tijdens concerten. Begin dit jaar werd de lul-niet-lollie geïntroduceerd door het Haagse poppodium het Paard. Ook de Boerderij vindt dat het afgelopen moet zijn met het gepraat. Discussies lopen soms hoog op en dit gaat ten koste van de concertbeleving.

"Het komt regelmatig voor dat een muzikant moet vragen of het publiek stil wil zijn. Soms hebben concertgangers niet eens door dat zij andere bezoekers storen. De houd-je-bek spek campagne met bijbehorende video is bedoeld om bewustzijn te creëren. Een spekkie kinderachtig? Fans storen tijdens het concert van hun favoriete muzikant, dat is pas kinderachtig! De ‘houd-je-bek spek’ is vanaf april verkrijgbaar aan de bar. Een duidelijke manier om mensen te wijzen op hun storende gedrag", aldus de medewerkers van de Boerderij.

Black Rebel Motorcycle Club

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB BEGIN JULI NAAR...De Amerikaanse band Black Rebel Motorcycle Club maakt vuige garagerock:...

wolterkroesnews

WOLTER KROES VIERT 30-JARIG JUBILEUM MET CONCERT IN... Op dinsdag 4 december komt Wolter Kroes voor een concert naar Carré in...

REACTIES

Avatar Infadel
wo 28 mrt 2018 11:30

Infadel Topactie!

 2
geen avatar
wo 28 mrt 2018 12:54

eatsleeprave.. Irriteer mij hier al jaren aan, vooral bij comedy gebeurd het nog erg vaak! Dan denk je, ben ik nou nog de enige die voor de act gaat?

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.