Winnen: 2x2 kaarten voor Peter Kernel in Sugarfactory incl. Vinyl-plaat

Peter Kernel
Winnen: 2x2 kaarten voor Peter Kernel in Sugarfactory incl. Vinyl-plaat
Door op Het Zwitserse duo Peter Kernel maakte indruk op de afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag met hun meeslepende muziek. Niet gek dat de twee artiesten Barbara Lehnhoff en Aris Bassetti in maart terug komen voor een aantal shows in de BeNeLux.

Op aanstaande vrijdag 23 maart geeft Peter Kernel een concert in Sugarfactory. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven! (inclusief 7” Vinyl single van 'There's Nothing Like You' / 'Kanada'!)

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Peter Kernel'.

Deze winactie loopt tot en met 22 maart.

Caprera news

OPENLUCHTTHEATER CAPRERA VERWELKOMT JUNGLE BY NIGHTOp vrijdag 21 september komt de band Jungle By Night voor een optreden naar...

blocpartynews.gif1

BLOC PARTY BRENGT DEBUUTALBUM INTEGRAAL NAAR AFAS... De Britse indierockband Bloc Party scoorde in het verleden hits met nummers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.