Extra concert voor Kraantje Pappie in de Oosterpoort

Kraantje Pappie news_groot
Extra concert voor Kraantje Pappie in de Oosterpoort
deel via whatsapp
Door op Op zaterdag 22 december 2018 komt de Groningse rapper Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, voor de derde keer naar De Oosterpoort. Zijn concert op 20 december was zo snel uitverkocht dat hier genoeg reden voor was. Eerder stond Kraantje Pappie op 9 maart 2018 ook al in een uitverkochte Oosterpoort.

In 2012 brak de rapper door met zijn debuutalbum 'Crane'. In 2014 verscheen zijn tweede album 'Crane II'. Zijn derde en meest recente album 'Crane III' behaalde zelfs een gouden status. Kraantje Pappie is niet alleen druk bezig met muziek, maar maakt ook zo nu en dan een verschijning op TV. Zo presenteerde hij 'The Next MC'' en deed hij mee in 2016 aan Expeditie Robinson.

Tickets voor het concert kosten 20,-. De kaartverkoop voor Kraantje Pappie op zaterdag 22 december in de Oosterpoort is al gestart.
De tickets zijn verkrijgbaar via deze link.
deel via whatsapp
AFAS Live1

TWEEDE CONCERT GLENNIS GRACE TRIBUTE WHITNEY HOUSTONVanwege grote belangstelling kondigt zangeres Glennis Grace vandaag een...

TheTallestManonEarthnews

THE TALLEST MAN ON EARTH KOMT MET EXTRA SHOW IN DE... Kristian Mattson, oftewel The Tallest Man On Earth is afkomstig uit Zweden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS