Julian Baker met Becca Mancari naar grote zaal Paradiso

julien baker
Julian Baker met Becca Mancari naar grote zaal Paradiso
Door op De 22-jarige Julien Baker is op dinsdag 4 september te zien in Paradiso. De Amerikaanse zangeres en gitarist maakt rauwe en persoonlijke nummers. Op 18-jarige leeftijd bracht Julien Baker haar debuutalbum uit 'Sprained Ankle' waar alleen akoestische gitaar op werd gespeeld en gezongen. In 2017 brengt ze haar tweede album uit genaamd "Turn Out The Lights'.

Becca Mancari is te zien in het voorprogramma. De singer-songwriter maakt classic folk-rock met een indie rock ondertoon. Mancari heeft veel gereisd en de invloeden van alle plekken waar ze is geweest is terug te horen in haar muziek. In 2017 brengt ze haar debuutalbum uit 'Good Woman'.

De voorverkoop start vrijdag 16 maart om 10:00.
Kaarten voor Julien Baker + Becca Mancari in Paradiso, Amsterdam zijn verkrijgbaar via deze link.
Een kaartje kost je iets meer dan 19 euro.

Wil je een herinnering ontvangen als de voorverkoop begint? Klik dan op deze link, schrijf je in en je krijgt een email wanneer de kaartverkoop voor Julien Baker + Becca Mancari begint.
013tilburgklein

TAMIKREST OP TOUR LANGS 013, METROPOOL, PATRONAAT EN...De Toeareg band Tamikrest komt naar Nederland waar ze vier shows zullen...

De Dijk band

DE DIJK GEEFT EXTRA CONCERT IN HET AMSTERDAMSE... Op maandag 4 juni geeft De Dijk een extra concert in het Amsterdamse...

REACTIES

Avatar Haario
wo 14 mrt 2018 14:36

Haario Ook naar ITGWO?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.