Filmcomponist Ennio Morricone komt een laatste keer naar Brussel

EnnioMorriconenwsgroot
Filmcomponist Ennio Morricone komt een laatste keer naar Brussel
Door op De Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone geeft op zaterdag 24 november zijn laatste concert in Paleis 12 te Brussel. Ennio Morricone componeerde de soundtrack voor meer dan 500 films en series waaronder voor 'For a few dollars more', 'The Good, The Bad and The Ugly' en 'Once upon a time in the West'.

Het concert maakt deel uit van zijn '60 years of music'-wereldtournee. Ennio Morricone zegt zelf tijdens deze tour compleet nieuwe programma's uit te voeren met nieuwe hoogtepunten. Klassiekers zoals wat Morricone voor de Sergio Leone-films heeft gemaakt en voor The Mission zullen wel te horen zijn.

Samen met een 200-koppig orkest en koor zal de 90-jarige maestro zijn persoonlijke 'best of' spelen op zaterdag 24 november 2018 in Paleis 12, Brussel.

De kaartverkoop start op vrijdag 16 maart om 10:00 uur en de tickets voor Ennio Morricone in Paleis 12 zijn verkrijgbaar via deze link.

Wilt u de voorverkoop niet missen? schrijft u zich dan in voor een email reminder voor de start van de voorverkoop via deze link.
De Dijk band

DE DIJK GEEFT EXTRA CONCERT IN HET AMSTERDAMSE...Op maandag 4 juni geeft De Dijk een extra concert in het Amsterdamse...

Blackberry Smoke 1

SOUTHERN ROCKBAND BLACKBERRY SMOKE EIND OKTOBER NAAR... Het uit Atlanta afkomstige Blackberry Smoke speelt southern rock die doet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.