Winnen: 2x2 kaarten voor Wolfendale + Barely Autumn in Altstadt

Wolfendale 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Wolfendale + Barely Autumn in Altstadt
deel via whatsapp
Door op Na het succes van het debuutalbum Foghorn verdween Wolfendale een tijdje van de radar. De afgelopen vijf jaar bouwde en betrok de band een nieuw studiocomplex waar het nieuwe ideeën en vormen voor hun muziek onderzocht. Het tweede album werd gemaakt en weggegooid en toch verschijnt er in 2018 alsnog een nieuw album van de heren.

Op 20 april geeft Wolfendale een concert in Altstadt, Eindhoven. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Wolfendale'.

Deze winactie loopt tot en met 19 maart.


deel via whatsapp
Blackberry Smoke 1

SOUTHERN ROCKBAND BLACKBERRY SMOKE EIND OKTOBER NAAR...Het uit Atlanta afkomstige Blackberry Smoke speelt southern rock die doet...

Kacey Musgraves 1

MELKWEG (MAX) VOOR KACEY MUSGRAVES Kacey Musgraves stond al twee keer eerder in uitverkochte Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS