Winnen: 2x2 kaarten voor Qurated by Bartek in Q-Factory

towtruck
Winnen: 2x2 kaarten voor Qurated by Bartek in Q-Factory
deel via whatsapp
Door op Onder de noemer 'Qurated by' wordt een bekende Nederlandse band gevraagd om hun eigen feestje samen te stellen in de kelder van Q-Factory. Aan Bartek de eer om de kelder op te blazen tijdens de vierde editie van Qurated By!

Bartek het trio uit Amsterdam maakt garage/noise rock. In 2012 is de band opgericht door David Stapel, Wessel van der Kroef en Bo Meskers. Inmiddels hebben ze al een EP genaamd "Beach" en een full-length album "Bartek"

Het rock trio zal deze avond niet alleen spelen, samen met Barry Slee, TowTruck(zie foto), Sloopkogel en Purpuss gaan ze Q-Factory op z'n kop zetten!

Op vrijdag 17 maart zal Qurated by Bartek plaatsvinden in Q-Factory, Amsterdam. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Meedoen kan tot en met 14 maart.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Qurated by Bartek'.
deel via whatsapp
TivoliVredenburg

FRANSE ZANGERES ZAZ (BEKEND VAN DE HIT JE VEUX) NAAR...Maandag 4 juni staat Zaz (echte naam: Isabelle Geffroy) in de Grote Zaal...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS