Winnen: 2x2 kaarten voor Death Alley in SkateCafe

Death Alley
Winnen: 2x2 kaarten voor Death Alley in SkateCafe
deel via whatsapp
Door op De Amsterdamse hardrockers Death Alley brachten in 2015 hun eerste album uit: "Black Magick Boogieland". Dit album staat vol met heavy psych rock 'n' roll nummers. Ook live komt de band goed tot zijn recht en dat is te horen op "Live at Roadburn" die in 2017 uitkwam. Nu, 2 jaar later, komt de band met zijn tweede studioalbum genaamd "Suburbia".

Op 30 maart geeft Death Alley een concert in SkateCafe, Amsterdam. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Death Alley'.

Deze winactie loopt tot en met 14 maart.
deel via whatsapp
altstadt

WINNEN: 2X2 KAARTEN LAKSHMI + LGHTNNG IN ALTSTADTZelf omschrijft de 22-jarige singer-songwriter LAKSHMI haar muziek als...

James Bay1

JAMES BAY IN JUNI NAAR DE MELKWEG Hij stond al eens in grotere zalen (AFAS Live, toen nog Heineken Music Hall...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS