013 verwelkomt Halestorm in oktober

Halestorm news_groot
013 verwelkomt Halestorm in oktober
deel via whatsapp
Door op De Amerikaanse rockband Halestorm, rond frontvrouw Lzzy Hale, komt in oktober terug naar 013 waar het drie jaar geleden (2015) ook al speelde. Op 1 oktober staat de band dan op het podium.

Halestorm bestaat dit jaar precies 20 jaar. In 1998 richtte broer (Arejay) en zus (Lzzy) Hale samen de band op. Tien jaar later pas , in 2008 kwam het debuutalbum uit. Lzzy wordt geïnspireerd door onder meer Pat Benatar, Janis Joplin en Metallica.

Tickets voor het concert gaan 9 maart om 13:00 uur in de voorverkoop. Kaartjes kosten dan 24,60 euro (inclusief servicekosten).

Om de start van de ticketverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Dan hoef je niet meer bang te zijn dat je het vergeet. Wel zal je dan je mailbox in de gaten moeten houden, want daar ontvang je van ons dan een herinnering!
deel via whatsapp
TivoliVredenburg news

DREAMPOPDUO BEACH HOUSE NAAR TIVOLIVREDENBURG EN...Dreampopduo Beach House , bestaande uit de Amerikaan Alex Scally en de...

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

OPTREDEN DJ-DUO ADRIATIQUE OP AMSTERDAM CENTRAAL... Op 14 april tussen 22:00 en 05:00 zal Amsterdam Centraal Station worden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS