Last minute winactie: win 2x2 kaarten voor Open Mike Eagle in Q-Factory

Open Mike Eagle
Last minute winactie: win 2x2 kaarten voor Open Mike Eagle in Q-Factory
deel via whatsapp
Door op De alternatieve rapper Open Mike Eagle komt naar Amsterdam met zijn creatieve rapmuziek, waarin hij op een frisse, toegankelijke en funky manier experimenteert met de grenzen van het genre.

Op 9 maart geeft Open Mike Eagle een concert in Q-Factory. Ook de rapper Milo is van de partij. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Open Mike Eagle'.

Deze winactie loopt tot en met 8 maart.
deel via whatsapp
Ronnie Flex

NIEUWE SHOWS VAN RONNIE FLEX ONDER ALIAS 'FLONTI... Ronnie Flex laat binnenkort een andere kant van zichzelf zien. Onder de...

Dries Roelvink2

DRIES ROELVINK EINDELIJK NAAR PARADISO - MET NUMMERS... Een droom komt uit voor de 59-jarige volkszanger Dries Roelvink . Hij mag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS