Pete Tong met orkest naar Ziggo Dome en Paleis 12

Pete Tong Ibiza Classics
Pete Tong met orkest naar Ziggo Dome en Paleis 12
deel via whatsapp
Door op De legendarische dance-dj Pete Tong en het Heritage Orchestra onder leiding van Jules Buckley gaan op tour om Ibiza classics te spelen! Pete Tong, die je ook van BBC Radio 1 kunt kennen, is al een tijd onderweg met zijn orkestrale ode aan de dancemuziek.

Onder leiding van dirigent Jules Buckley en met Tong achter het mengpaneel, worden danceclassics uit de jaren negentig en het begin van deze eeuw door het 65-koppige orkest omgetoverd tot georkestreerde composities. Floorfillers als Galvanize (Chemical Brothers), We Come 1 (Faithless), One More Time (Daft Punk) en Sing It Back (Moloko) worden met behulp van strijkers, blaasarrangementen en vocalisten naar een andere dimensie getrokken.

Op woensdag 21 november komen Pete Tong en het Heritage Orchestra naar Paleis 12 in Brussel. Een dag later, donderdag 22 november dus, is Pete Tong te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Kaarten voor beide concerten gaan vrijdag 9 maart om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets voor het concert in de Ziggo Dome kosten tussen de 32,50 en 49,50. Via deze link koop je tickets voor Pete Tong en het Heritage Orchestra in de Ziggo Dome. Wij kunnen je ook mailen als de voorverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in. Hier kan je klikken voor tickets voor de show van Pete Tong in Paleis 12.deel via whatsapp
Luka Bloom

IERSE SINGER-SONGWRITER LUKA BLOOM OP TOUR DOOR... Luka Bloom komt weer naar het vaste land. De 62-jarige Ierse...

brandweernews.gif

HELE WEEK GEEN CONCERTEN IN MUZIEKGIETERIJ VANWEGE... Vanmiddag is er brand geweest in poppodium Muziekgieterij te Maastricht....

REACTIES

geen avatar
di 06 mrt 2018 14:15

eatsleeprave.. Dat gaan ze never nooit vullen, of ze moeten moeilijk veel promotie gaan maken in uk.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS