Last minute winactie: Win 2x2 kaarten voor The Glorious Sons in Melkweg

The Glorious Sons
Last minute winactie: Win 2x2 kaarten voor The Glorious Sons in Melkweg
deel via whatsapp
Door op Aanstaande zaterdag 3 maart speelt The Glorious Sons in Amsterdam. De opgewekte Canadese rockband met blue collar roots is die avond te zien in Melkweg. Met twee albums vol recht toe recht aan moderne rock onder de arm gaan de jonge Canadezen tot het randje. Als voorprogramma speelt bluesrockband Grim Tim uit Eindhoven.

We hoorden dat we er kaarten voor mochten weggeven en pakten dat met beide handen aan. In deze Last Minute winactie mag Podiuminfo 2x2 kaarten weggeven voor de show!

Zou je graag winnen? Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Glorious Sons'.

Deze winactie loopt tot en met 2 maart.
deel via whatsapp
Doornroosje news

EXCLUSIEF OPTREDEN IN DOORNROOSJE VOOR NEUROSIS De Amerikaanse band Neurosis steekt de Atlantische Oceaan over om in...

Golden Earring Barry Hay

GOLDEN EARRING MET 'LIVE ON THE BEACH' OP HET STRAND... Barry Hay komt met zijn band Golden Earring op 6 september naar het strand...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS