Winnen: 2x2 kaarten voor HAEVN in Hedon

Haevn
Winnen: 2x2 kaarten voor HAEVN in Hedon
deel via whatsapp
Door op Er zijn maar weinig bands die uiteindelijk de stap kunnen maken naar een groot publiek, HAEVN heeft dit gedaan terwijl zij nog geen debuutalbum hebben uitgebracht. Na hun doorbrak is het snel gegaan voor de jonge band, in 2015 zijn ze door 3FM uitgeroepen tot Serious talent, stonden zij in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en als kroon op hun werk stonden zij in 2017 samen met het Red Limo String Quartet in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

Op 5 april geeft HAEVN een concert in Hedon. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'HAEVN'.

Deze winactie loopt tot en met 28 februari.
deel via whatsapp
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. FLOGGING MOLLY,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

TrixieWhitleynews

TRIXIE WHITLEY BEGIN MEI VOOR OPTREDENS NAAR... Trixie Whitley is een Belgisch/Amerikaanse artiest die zich manifesteert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS