Trailer Park Boys voor show naar RAI Theater

Trailer Park Boys
Trailer Park Boys voor show naar RAI Theater
Door op De personages van de Canadese cultserie 'Trailer Park Boys’ komen voor een live-optreden naar Nederland. Ricky, Julian, Bubbles en Randy zijn op 22 september te zien in het Amsterdams RAI Theater. Er wordt een show beloofd die net als de televisieserie (Netflix), bol zal staan van grove grappen, drank, drugs en andere zaken die door God zijn verboden.

Met 'A F*cked Up Evening With Trailer Park Boys’ gaat het trio samen met Randy (de assistent toezichthouder van het park) de theaters langs met een show die intiem zou moeten zijn, maar natuurlijk worden ze na 'een misverstand’ weer betrapt door de politie en hebben maar beperkt de tijd om samen met het publiek hard te gaan feesten.

De kaartverkoop voor de Trailer Park Boys in het Rai Theater begint op vrijdag 23 februari om 10:00 uur via Ticketmaster. Via deze link koop je kaarten voor Trailer Park Boys in het Rai Theater. Een kaartje kost je tussen de 29,50 en 49,50 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.013tilburgklein

JETHRO TULL MET EXTRA SHOW NAAR 013 Jethro Tull komt met een extra show naar Tilburg. Op maandag 26 november...

ekkonieuwslogo

NL-CLUBTOUR VOOR SAM FENDER (O.A. MELKWEG EN EKKO) De singer-songwriter Sam Fender komt naar Nederland voor shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.