Melkweg ontvangt Amerikaanse popband Why Don't We

Why Don't We
Melkweg ontvangt Amerikaanse popband Why Don't We
Door op Why Don't We, bestaande uit Jonah, Corbyn, Daniel, Jack en Zachary, was in oktober 2017 nog te zien op de Nederlandse bodem. In juni komen de jongens terug! Why Don't We geeft op dinsdag 5 juni een concert in de Amsterdamse Melkweg.

Vijf solo artiesten richtte in 2016 de boyband Why Don't We op, de jongens werden vrijwel meteen een regelrechte hit. De eerste single 'Taking You' krijgt meteen miljoenen views en het aantal fans blijft maar stijgen. Inmiddels zijn er negen singles en vier EPs uit en kunnen nummer als 'Something Different', 'These Girls' en 'Trust Fund Baby' je wel bekend in de oren kunnen klinken.

Tickets voor het concert van Why Don't We kosten 24,95 euro (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf maandag 19 februari 10:00. Via deze link kan je een ticket kopen.

Ook kan je voor dit concert een ticketreminder instellen, je zult dan een mailtje krijgen wanneer de kaartverkoop begint. Zo'n reminder stel je hier in.

Zo'n twee weken eerder zal de band ook te zien zijn in het Brusselse Ancienne Belgique. Tickets kosten 25,- euro (incl. servicekosten) en zijn ook vanaf maandag 19 februari 10:00 verkrijgbaar via deze link.

Racoon

RACOON MET NIEUW ALBUM EN NIEUWE BASSIST OP TOURDe Zeeuwse band Racoon komt in april langs de Nederlandse podia. Er is een...

Fish

VOORMALIG MARILLION-ZANGER FISH NAAR PARADISO,... Als zanger van de band Marillion werd ' Fish ' bekend in 1981. Met de nummers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.