Camila Cabello met tour langs AFAS Live

Camila Cabello
Camila Cabello met tour langs AFAS Live
deel via whatsapp
Door op Met haar 'Never Be The Same Tour' doet Camila Cabello op woensdag 13 juni de Amsterdamse AFAS Live aan!

Voorheen maakte Cabello deel uit van de meidengroep Fifth Harmony, waarmee ze een EP en een studioalbum uitbracht. In november 2016 werd haar vertrek uit de groep bekend gemaakt, waarna ze begon aan haar solocarrière.

Na meegewerkt te hebben aan singles als 'Bad Things' met Machine Gun Kelly en 'I know what you did last summer' met Shawn Mendes, werd eind januari haar debuutalbum 'Camila' uitgebracht. Het album van de Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter stond een week lang aan de top van de Nederlandse hitlijsten.

Tickets voor het concert van Camila Cabello kosten tussen de 36,- en de 49,- euro (incl. servicekosten) en zijn vanaf 16 februari 12:00 in de verkoop. Via deze link kan je een ticket kopen.

Ook kan je voor dit concert een ticket reminder instellen, je zult dan een mailtje krijgen wanneer de kaartverkoop begint. Zo'n reminder stel je hier in.deel via whatsapp
Ahoy Rotterdam

EXTRA CONCERTEN VOOR BLØF IN AHOY EN ANCIENNE BELGIQUEHet was al bekend dat de Zeelandse band BLØF een concert zou geven in de...

Bitterzoet

BITTERZOET ONTVANGT MADISON BEER Op 2 april geeft de Amerikaanse zangeres Madison Beer een concert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS