Bløf in december naar Ahoy Rotterdam

review: BLOF - 19/05 - TivoliVredenburg Bløf
Bløf in december naar Ahoy Rotterdam
deel via whatsapp
Door op De Zeeuwse band Bløf speelt komend jaar onder andere nog twee keer in Doornroosje, in de Ziggo Dome, Trix (Antwerpen) en divserse festivals (Paaspop, Graauwrock, Concert At Sea, Fields of Joy, Culinesse en Strandfestival Zand).

Alsof dat nog niet genoeg is komt er ook nog een optreden in Ahoy Rotterdam bij, waar het voor de band bijna 20 jaar geleden allemaal begon en in 2005 voor het laatst optrad. Het komende concert zal plaatsvinden op 15 december. Tickets hiervoor gaan morgen (10 februari) om 10:00 uur van start. Tickets kosten tussen de 47,95 en 67,95 euro (inclusief servicekosten).

Momenteel heeft Bløf een nummer-1 hit met Zoutelande (samen met Geike Arnaert). In het verleden kende de band ook grote successen met nummers als Liefs uit Londen, Alles Is Liefde, Aan de kust, Harder dan ik hebben kan, Dansen aan zee en Hier.

deel via whatsapp
a balladeer

A BALLADEER SOLO OP TOUR DOOR HET LAND (O.A. NAAR...Gisteren schreven wij al dat Marinus de Goederen (a balladeer) naar Paradiso...

Daniel Cavanagh 1

DANIEL CAVANAGH (ANATHEMA) IN MAART NAAR BOERDERIJ,... Het nieuws is al even bekend, maar we hadden nog geen aparte melding via een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS