Elvis Costello en The Analogues voor concerten naar Paleis Soestdijk

Elvis Costello
Elvis Costello en The Analogues voor concerten naar Paleis Soestdijk
Door op Eerder werden Jack Johnson en Sting al aangekondigd op Paleis Soestdijk, vandaag zijn er nog twee concerten aan de reeks toegevoegd. Het gaat hier om Elvis Costello (foto), wie samen komt met The Imposters, en The Analogues!

Elvis Costello zou je misschien wel kunnen kennen van zijn hitsingles ‘She’, ‘Good Year For The Roses’ en ‘Oliver’s army’. Hij is een is een Britse muzikant, zanger en liedjesschrijver van Ierse afkomst en heeft inmiddels al meer dan 32 studioalbums uitgebracht.

Costello geeft een concert op 5 juli 2018. Tickets voor het concert kosten tussen de 51,95 euro en de 56,95 euro (incl. servicekosten) en zijn vanaf maandag 5 februari 10:00 te verkrijgen via deze link.

The Analogues is een Nederlandse band die is opgericht in 2014. Zij focussen zich vooral op het latere werk van The Beatles, omdat zij dit nooit zelf live hebben kunnen spelen. The groep schrijft van ook speciaal voor Royal Park Live een nieuwe show genaamd ‘The Analogues perform The Beatles – Best of the studio years’.

Voor The Analogues perform The Beatles kost het je tussen de 40,45 euro en de 45,45 euro (incl. servicekosten) om een ticket te bemachtigen. Dit concert zal gehouden worden op vrijdag 6 juli. Tickets gaan in de verkoop op maandag 5 februari 10:00 in de verkoop. Via deze link kan je een kaartje kopen.

Ook kan je voor de kaartverkoop van beide een reminder instellen. Je krijgt dan een mailtje wanneer de kaartverkoop begint. Via deze link stel je een reminder in voor het concert van Elvis Costello, hier stel je zo'n reminder in voor The Analogues.

Jethro Tull

JETHRO TULL VIERT 50-JARIG BESTAAN IN CARRÉJethro Tull komt met de 50th Anniversary Tour naar Nederland op zondag 25...

Mezz

METALCOREBAND HATEBREED NAAR MEZZ De Amerikaanse metalcoreband Hatebreed komt deze zomer al naar Europa toe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.