Poppodium Atak definitief dicht door faillissement

Podium Atak
Poppodium Atak definitief dicht door faillissement
Door RobZ op 31 januari 2018 - 11:35 Slecht nieuws voor popliefhebbers in Enschede. De rechtbank in Almelo heeft vandaag het faillissement van Poppodium Atak uitgesproken. Dit laat het poppodium in een persbericht weten.

Atak was bezig een samenwerking op te zetten met poppodium Metropool. Dit strandde na een door een accountant uitgevoerde boekenonderzoek. Metropool schrok hier zo van, dat het een samenwerking niet meer zag zitten. Atak verloor hierdoor haar subsidie van de gemeente. Deze had een samenwerking met Atak als voorwaarde gesteld. Omdat Atak hierdoor niet meer aan haar verplichtingen kon voldoen is per 1 januari 2018 de huur opgezegd. Dat heeft ertoe geleid dat Atak geen andere mogelijkheid had, dan vandaag haar faillissement aan te vragen.

Poppodium Atak heeft 11 medewerkers en ruim 170 vrijwilligers. Zij zijn inmiddels op de hoogte gebracht van deze ontwikkeling door waarnemend directeur Sigrid Binksma.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Doornroosje

PROTOMARTYR NAAST LOWLANDS OOK LANGS DOORNROOSJEVoorheen waren Greg Ahee en Alex Leonard een duo genaamd Butt Babies , vrij...

Oscar and the Wolf

OSCAR AND THE WOLF IN OKTOBER NAAR SPORTPALEIS... Oscar And The Wolf is een Belgische electropopact uit Gent. De groep werd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.