Waylon, Sandra Kim en Edsilia Rombley op Eurovision in Concert in AFAS Live

review: Stöppelhaene 2017 - Donderdag Waylon
Waylon, Sandra Kim en Edsilia Rombley op Eurovision in Concert in AFAS Live
Door sjoertb op 30 januari 2018 - 13:17 Voor de tiende keer wordt het Eurovision in Concert gehouden in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). Tijdens de jubileumeditie treden Waylon en Sandra Kim op. Waylon doet dit jaar voor Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival. Eerder werd Waylon tweede samen met Ilse De Lange als onderdeel van The Common Linnets met het nummer 'Calm Before The Storm'.

In 1986 won de Belgische zangeres Sandra Kim het Songfestival voor haar thuisland met met 'J’aime La Vie'

De presentatie is in handen van songfestivalcommentator Cornald Maas en zangeres Edsilia Rombley, die Nederland 2 keer vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Zij zal beide nummers zingen tijdens het concert.

Op zaterdag 14 april vindt Eurovision in Concert plaats in het Amsterdamse podium. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Descendents

DESCENDENTS EXCLUSIEF IN PATRONAAT (MET A WILHELM...Binnenkort landt punkrockband Descendents in het Haarlemse Patronaat. De...

Stephanie Struijk Stevie Ann

STEPHANIE STRUIJK ONDERSTEUNT NIEUWE EP MET GRATIS... Stephanie Struijk heeft haar artiestennaam Stevie Ann achter zich gelaten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.