Extra show voor U2 in de Ziggo Dome

u2
Extra show voor U2 in de Ziggo Dome
deel via whatsapp
Door op De Ierse rockband U2 heeft zojuist een extra concert toegevoegd aan de agenda. Het was al bekend dat de band met hun eXPERIENCE + iNNOCENCE tour op zondag 7 oktober op het podium van de Ziggo Dome te Amsterdam zouden staan. Daar is nu maandag 8 oktober aan toegevoegd. Dit concert zal ook plaatsvinden in de Ziggo Dome.

Vanochtend ging hun concert op 7 oktober in de voorverkoop en was binnen 10 minuten al helemaal uitverkocht.

De mannen hebben inmiddels veertien studio albums uit, momenteel is de band op tour met hun meest recente album genaamd Songs of Experience.

Tickets voor dit extra concert kosten tussen de 38,50 euro en de 205,- euro (incl. servicekosten) en gaan op vrijdag 2 februari om 10:00 in de voorverkoop. Via deze link kan je een kaartje kopen. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.
deel via whatsapp
justinnozuka

JUSTIN NOZUKA VOOR VIERTAL SHOWS NAAR NEDERLANDDe Canadees/Japanse singer-songwriter Justin Nozuka komt in april terug...

They Might Be Giants 1

THEY MIGHT BE GIANTS MET 14+ CONCERT (WEGENS... Het New Yorkse muziekduo They Might Be Giants is zeer productief en maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS