Elton John neemt afscheid met shows in Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Elton John
Elton John neemt afscheid met shows in Ziggo Dome en Sportpaleis
Door op Elton John geeft een concert in Ziggo Dome in Amsterdam op 15 mei 2019 als onderdeel van zijn grootse, drie jaar durende ‘Farewell Yellow Brick Road’ tournee. Op 23 mei 2019 zal hij ook in het Antwerpse Sportpaleis een optreden geven.

De ‘Farewell Yellow Brick Road’ tournee begint in de VS op 8 september 2018 en zal bestaan uit meer dan 300 optredens verdeeld over vijf continenten; zo doet de tour Noord-Amerika, Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië aan voordat hij afsluit in 2021. Op woensdag 15 mei 2019 arriveert de ‘Farewell Yellow Brick Road’ tournee in Ziggo Dome in Amsterdam. Het wordt de allerlaatste tournee van de superster; het einde van ruim een halve eeuw touren voor een van de langstwerkende artiesten uit de popmuziek. Eltons nieuwste productie neemt zijn fans mee op een muzikale én visuele reis door zijn unieke carrière die meer dan vijftig jaar hits omvat.

Kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 9 februari om 10.00 uur. Entree: vanaf € 55 (excl. servicekosten). Voor Ziggo Dome kun je hier naar de voorverkoop gaan, voor Antwerpen kun je op deze website terecht.
tinadiconews.jpg

DEENSE SINGER-SONGWRITER TINA DICO KOMT BEGIN...De Deense zangeres en songwriter Tina Dico komt weer naar Nederland. Met...

Paradiso logo nieuw

BEN HARPER SAMEN MET CHARLIE MUSSELWHITE NAAR... De Amerikaanse multi-instumentalist en singer-songwriter Ben Harper komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.