Lenny Kravitz naar Ziggo Dome en Sportpaleis

lennykravitz
Lenny Kravitz naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door GraciaVisscher op 22 januari 2018 - 10:04 De Amerikaanse zanger en muzikant Lenny Kravitz zal tijdens zijn 'Raise Vibration Tour' Europa aandoen en slaat daarbij Nederland en België niet over! Op vrijdag 15 juni staat hij in het Antwerpse Sportpaleis om daarna, op zondag 24 juni, een show te doen in de Ziggo Dome in Amsterdam.

We kennen de rockster natuurlijk van talloze hits als 'American Woman', 'Are You Gonna Go My Way', 'Fly Away' en 'Let Love Rule'. De laatste keer dat Kravitz neerstreek in Nederland was tijdens Concert At Sea in 2015 en voor een Ziggo Dome-show in 2014. Ook stond hij zes keer op het Belgische festival Rock Werchter.

Kaarten voor de show in de Ziggo Dome gaan donderdag 25 januari om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn beschikbaar vanaf 45,- (excl. servicekosten). De kaartverkoop voor België begint een dag later, ook op 10.00 uur. Reminder voor de ticketverkoop? Klik hier!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

MELKWEG EN LA MADELEINE VOOR CALUM SCOTTDe zanger Calum Scott komt naar Nederland en België voor shows in het...

TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG, PODIUM VICTORIE EN 013 VOOR... Het Amsterdamse trio van Kris Kross Amsterdam heeft voor komend jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.