George Ezra naar Paradiso en Ancienne Belgique

George Ezra news_groot
George Ezra naar Paradiso en Ancienne Belgique
deel via whatsapp
Door op De Britse singer-songwriter George Ezra komt in april terug naar de BeNeLux voor optredens in Amsterdam en Brussel.

Al van jongs af aan was George Ezra, nu 24 jaar oud, gefascineerd door muziek. Geïnspireerd door artiesten als Bob Dylan, Woody Guthrie en Howlin Wolf verschijnt hij al snel op de radar van BBC-programmatoren. Na de release van twee EP’s begint het hard te gaan voor Ezra. In 2014 bestormt zijn nummer 'Budapest' de hitlijsten over de hele wereld.

Inmiddels heeft hij het voorprogramma verzorgd voor artiesten als Hozier, Sam Smith en Tom Odell en opgetreden op festivals als Best Kept Secret en Pinkpop. Een nieuw album is onderweg en dat mag gevierd worden.

Op dinsdag 10 april staat George Ezra op het podium van Paradiso te Amsterdam. Twee dagen later, op donderdag 12 april, strijkt de zanger neer in Brussel voor een optreden in Ancienne Belgique. Kaartjes kosten rond de 29,- euro en gaan op vrijdag 2 februari in de voorverkoop. Koop een kaartje voor de show in Paradiso via deze link.


deel via whatsapp
Justin Hayward news

THE MOODY BLUES ZANGER EN GITARIST JUSTIN HAYWARD...Je kent hem misschien als zanger en gitarist van de legendarische Britse band...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. SANTANA, EELS,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS