Jack Johnson in juli naar Royal Park Live

Jack Johnson
Jack Johnson in juli naar Royal Park Live
Door op Eerder werd al bekendgemaakt dat Sting op het podium van Royal Park Live zou staan, vandaag heeft de concertorganisatie bekendgemaakt dat ook de Hawaiiaanse singer-songwriter Jack Johnson een show doet! Hij zal hier een concert geven in de tuin van Paleis Soestdijk.

Toen Jack vijf jaar oud was begon hij net zoals zijn vader met het surfen. Zijn carrière als professioneel surfer liep goed, tot hij op zijn zeventiende jaar een surfongeluk kreeg. Tijdens zijn revalidatie begon hij zich steeds meer op muziek te richten, in 2001 kwam zijn debuutalbum 'Brushfire fairytales' uit. De nummers 'Banana Pancakes', 'Better Together' of 'Sitting, Waiting, Wishing' zouden je misschien wel bekend in de oren kunnen klinken.

Tickets voor het concert van Jack Johnson zijn vanaf 22 januari om 10:00 in de verkoop via de website van Royal Park Live. Voor staanplaatsen betaal je 51,95 euro, voor zitplaatsen is dat 55,95 euro. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. SANTANA, EELS,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Di-rect

DI-RECT VOOR EEN EXTRA SHOW NAAR DEN HAAG Vorige week werd aangekondigd dat de Nederlandse band Di-rect op een...

REACTIES

geen avatar
do 18 jan 2018 15:51

eatsleeprave.. Zo om eventjes relaxed te kunnen zitten betaald u slechts 555 euro en 95 cent. Hopelijk schijnt de zon dan wel voor u...

 -1
geen avatar
do 18 jan 2018 16:00

ThomasS Inmiddels aangepast.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.