U2 met eXPERIENCE + iNNOCENCE tour naar Ziggo Dome

u2
U2 met eXPERIENCE + iNNOCENCE tour naar Ziggo Dome
deel via whatsapp
Door op U2, de Ierse rockband bestaande uit Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen jr., staat op zondag 7 oktober met de eXPERIENCE + iNNOCENCE tour in de Ziggo Dome te Amsterdam. Deze show zat er al een beetje aan te komen. In november konden we al melden dat de tour van U2 Nederland zou aandoen.

De mannen hebben inmiddels veertien studio albums uit, waarvan eXPERIENCE + iNNOCENCE tour de opvolger is van hun meest recente album Songs of Experience.

Tickets voor het concert in de Ziggo Dome kosten tussen de 38,50 euro en de 205,- euro (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari 10:00. Via deze link kan je een kaartje kopen.

Ook kan je een reminder instellen voor wanneer de tickets in de verkoop gaan, je krijgt dan een email ter herrinering van de kaartverkoop. Via deze link stel je zo'n reminder in.deel via whatsapp
Laurence Jones 1

LAURENCE JONES GEEFT TIJDENS VOORJAARSTOUR VIJF...Bluesmuzikant Laurence Jones komt in april met band naar Nederland voor...

Paradiso logo nieuw

JOHAN MET EXTRA SHOW NAAR PARADISO Het afscheidsoptreden van Johan in Paradiso in 2009 bleek toch niet het...

REACTIES

geen avatar
wo 17 jan 2018 11:22

Tommy1205 En "soms" Larry Mullen Jr.? Volgens mij is hij al sinds het begin van U2 full-time drummer en er altijd bij geweest!

 0
Avatar metalupyourass
wo 17 jan 2018 17:53

metalupyourass Wat knip en plakwerk van de wikipedia pagina verkeerd gelopen denk ik:

U2 is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, bas en soms zang, Adam Clayton op bas en soms gitaar en Larry Mullen jr. op drums.

 0
geen avatar
do 18 jan 2018 13:34

ThomasS Is aangepast, dank!

 0
geen avatar
vr 19 jan 2018 10:57

Babyboef Staanplaatsen zijn al uitverkocht

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS