Legendarische powertrio En Vogue naar Melkweg en Annabel

En Vogue
Legendarische powertrio En Vogue naar Melkweg en Annabel
deel via whatsapp
Door op De legendarische powertrio En Vogue waren in de jaren '90 voornamelijk populair. Met hits als Don't Let Go Never Gonna Get It, Hold On, Free Your Mind, Giving Him Something He Can Feel en Whatta Man (feat. Salt-N-Pepa) alleen al hebben ze al 30 miljoen streams en 26 miljoen Youtube views te pakken.

Voor de fans goed nieuws: ze komen met nieuw werk (op 30 maart komt het nieuwe album Electric Café uit) naar de Melkweg toe op 11 april.

Tickets voor dit concert gaan vanaf 19 januari om 11:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje zal je 39,75 euro gaan kosten. Om de start van de ticketverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je ontvangt bij de start van de voorverkoop een herinnering van ons in je mailbox.

Ook Annabel in Rotterdam krijgt En Vogue over de vloer en wel op zaterdag 14 april. Ook hier start de kaartverkoop op 19 januari om 11:00 uur. Tickets kosten 36 euro.
deel via whatsapp
brokenbrassensemble

BROKEN BRASS ENSEMBLE VIERT VIJF-JARIG JUBILEUM MET...Voor een goed brass feestje ben je bij Broken Brass Ensemble aan het juiste...

Oosterpoort Groningen

GAVIN JAMES NAAR DE OOSTERPOORT EN TIVOLIVREDENBURG De Ierse singer-songwriter Gavin James komt ook in 2018 naar Nederland! De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS