Kursaal ontvangt Joe Bonamassa voor exclusief concert

review: Sena Performers European Guitar Award - 21/05 - Gebouw T Joe Bonamassa
Kursaal ontvangt Joe Bonamassa voor exclusief concert
Door evaruiten op 15 januari 2018 - 11:15 De gitarist Joe Bonamassa komt naar België voor een exclusief concert in het Kursaal in Oostende. Op zondag 10 juni strijkt de legendarische artiest neer in het Belgische plaatsje.

Afgelopen jaar stond Bonamassa nog op North Sea Jazz, in Koninklijk Theater Carré en in een uitverkocht Lotto Arena. Op 8 juni 2018 speelt de muzikant ook in Nederland op het Holland International Blues Fesitval.

Inmiddels heeft Joe Bonamassa al elf solo-studioplaten uit. Onlangs bracht hij nog samen met de artiest Beth Hart een album uit, genaamd 'Black Coffee'.

Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 19 januari 09:00 uur en kosten tussen de 68,- en de 135,- euro (incl. servicekosten). Via deze link kan je een kaartje kopen.

We kunnen je een email sturen als de kaartverkoopt begint,
hier stel je een reminder in voor het concert.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ruben Hein news

ZANGER RUBEN HEIN OP CLUBTOUR DOOR HET LAND MET...De Nederlandse zanger Ruben Hein brengt op 2 februari zijn nieuwe plaat '...

TivoliVredenburgnws

VOORJAARSTOUR VOOR TÉMÉ TAN (O.A. TIVOLIVREDENBURG... De Belgische one-man-band Témé Tan tourt dit voorjaar voor het eerst door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.