DeWolff met nieuw album op tour langs o.a. Paradiso, Doornroosje en 013

review: Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag DeWolff
DeWolff met nieuw album op tour langs o.a. Paradiso, Doornroosje en 013
deel via whatsapp
Door op De Nederlandse band DeWolff uit Geleen heeft onlangs hun nieuwe single 'California Burning' uitgebracht. Deze single zal op het nog te verschijnen album 'THRUST' staan.

Over deze nieuwe single vertelt DeWolff: "Met trots presenteren we jullie de eerste single van onze nieuwe plaat: California Burning! Anders dan de titel doet vermoeden gaat het eigenlijk helemaal niet over bosbranden. Het gaat over het leven in een schreeuwerige wereld waarin de mensen die het hardst schreeuwen altijd krijgen wat ze willen, of dat nu geld, macht of... het presidentschap is. De video is tijdens DeWolffest door Sven Signe Den Hartogh en Edwin van der Sande geschoten op VHS en Super 8 film. Een heavy song van een heavy plaat, bij voorkeur te beluisteren op een heavy volume!"

Het nieuwe album verschijnt op 4 mei, op diezelfde dag speelt de band in Paradiso waar ze het nieuwe album zullen presenteren. Vervolgens zijn ze ook nog te zien in:

De Maassilo, Rotterdam - 11 mei (tickets)
Doornroosje, Nijmegen - 12 mei
Poppodium Volt, Sittard - 19 mei
De Oosterpoort, Groningen - 24 mei (tickets)
013, Tilburg - 25 mei (tickets)

Voorafgaand aan deze tour is DeWolff ook op een aantal festivals te zien. Dit zijn Eurosonic Noorderslag, Groningen (19 januari), MOMfest, Erp (27 januari) en Paaspop te Schijndel (30 maart).

Tickets voor de concerten zijn inmiddels al te verkrijgen. Kaarten kosten gemiddeld tussen de 19 en 21 euro (inclusief servicekosten).

deel via whatsapp
George Clinton

GEORGE CLINTON EN PARLIAMENT FUNKADELIC NAAR PARADISO George Clinton wordt beschouwd als de grootvader van de funk. Hij draait...

Melkweg nieuwe logo

WE ARE SCIENTISTS IN MEI NAAR TRIX EN MELKWEG De aanstekelijke Franz Ferdinand-achtige indierock van We Are Scientists is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS