Royal Park Live ontvangt Sting op het landgoed van Paleis Soestdijk

Sting
Royal Park Live ontvangt Sting op het landgoed van Paleis Soestdijk
Door op Sting geeft zaterdag 7 juli een concert op Royal Park Live. In zijn omvangrijke carrière verkocht Sting meer dan 100 miljoen albums met The Police en als solo-artiest. Bekende hits van de Engelsman zijn onder meer ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’, ‘Englishman In New York’ en ‘Fragile’.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het derde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt in het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin of een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Tickets, die op naam verkocht worden (!), zijn vanaf 75,- euro verkrijgbaar en gaan vanaf maandag 15 januari om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl.
johan3

NEDERLANDSE BAND JOHAN KEERT TERUG MET EEN ALBUM EN...Op 13 april keert de band Johan terug met een nieuwe plaat en een tour. De...

Mark Wilkinson

MARK WILKINSON IN MAART LANGS BITTERZOET De Australische singer-songwriter Mark Wilkinson geeft op zaterdag 3 maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.