Eyehategod en Church Of Misery naar Patronaat en Effenaar

church of misery
Eyehategod en Church Of Misery naar Patronaat en Effenaar
deel via whatsapp
Door op In mei komt er een drie-dubbel metal programma naar Nederland. Doom-metal band Church Of Misery en sludge-metal band Eyehategod komen samen met nog een band die binnenkort bekend gemaakt zal worden naar Haarlem en Eindhoven voor een avond vol headbangen en moshpits.

Eyehategod staat al meer als 30 jaar op het podium. De band heeft al bijzonder veel rampspoed over zich heen gekregen. Maar een orkaan, drugsverslaving, gevangenisstraf of zelfs de dood (drummer Joey LaCaze overleed in 2013) kan deze band niet stoppen.

Het Japanse Church of Misery werd in 1995 opgericht en heeft in de tussentijd veel zieltjes gewonnen met hun doom-gloom-bizarro nummers. In 2011 deelde de band ook al een Nederlands podium met Eyehategod en nu kruizen hun paden weer in Nederland.

2 mei komen deze drie metalbands naar de Patronaat te Haarlem en een dagje later, op 3 mei, strijken ze neer in de Effenaar in Eindhoven. Kaarten voor allebei de shows zijn meteen in de verkoop gegaan. Klik hier voor kaarten voor het optreden in Effenaar en hier voor tickets voor Patronaat.

deel via whatsapp
Di-rect

DI-RECT OP CLUBTOUR LANGS 10 PODIA O.A. 013 EN DE...Het nieuwste album van Di-rect , genaamd Rolling With The Punches , kwam in...

George Michael news

EERBETOON AAN GEORGE MICHAEL OP ACHT PODIA IN... Op eerste Kerstdag 2016 overleed George Michael, maar zijn muziek is nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS