Car Seat Headrest naar Paradiso en Ancienne Belgique

Car Seat Headrest
Car Seat Headrest naar Paradiso en Ancienne Belgique
deel via whatsapp
Door op De uit Seattle afkomstige indie-rockband Car Seat Headrest staat op maandag 28 mei in Paradiso te Amsterdam en geeft een paar dagen eerder, op vrijdag 25 mei, een concert in het Brusselse Ancienne Belgique.

Na elf zelf uitgebrachte EP's, werd Will Toledo door het platenlabel Matador opgemerkt. Inmiddels heeft hij nog twee albums uitgebracht en heeft hij Matador achter zich.

Nummers die je wel bekend in de oren kunnen klinken zijn 'Something Soon' en 'Times to Die', die te beluisteren zijn op zijn debuut album 'Teens of Style'. Andere singles van Car Seat Headrest zijn 'Destroyed by Hippie Powers', 'War Is Coming (If You Want It)' en 'Beach Life-In-Death'.

Een kaartje voor het concert van Car Seat Headrest in Paradiso kost 19,86 euro (incl. servicekosten) en is te verkrijgen vanaf 12 januari via Ticketmaster.
deel via whatsapp
Sugarfactory

SINGER-SONGWRITER DODIE NAAR SUGARFACTORY EN LA...De 22-jarige singer-songwriter dodie staat op maandag 26 februari in de...

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR THUNDERGROUND: ARCTIC... Thunderground komt terug met de beste Freestyle, Millennium Hardcore,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS