Poppodium Hedon bereikt mijlpaal in 2017: 100.000 bezoekers

Hedon publiek
Poppodium Hedon bereikt mijlpaal in 2017: 100.000 bezoekers
deel via whatsapp
Door op Op 29 december heeft Hedon een nieuwe mijlpaal bereikt. De 100.000ste bezoeker stapte die avond naar het poppodium van Zwolle binnen. De band Paceshifters gaf er een optreden. Het record van een jaar eerder was 88.000 bezoekers.

Martin Stedeling liep niets vermoedend het podium binnen rond half acht. Hij werd daar ontvangen met confetti, champagne en een groot welkomsbord. Zijn reactie was als volgt: “Ik ben door een vriend als verassing meegenomen en voor de deur van Hedon hoorde ik dat ik naar Paceshifters ging wat ik natuurlijk al te gek vond. Dit ontvangst is natuurlijk helemaal mooi!

Activiteiten die door Hedon zijn georganiseerd buiten het podium zoals de shows bij Zwolse Theaters en het Bruis concert zijn niet meegenomen in de telling van de bezoekers.

Foto: Publiek bij My Baby in Hedon door Rinse Fokkemadeel via whatsapp
Stuart Mavis

STUART MAVIS REIST VOOR 7 CONCERTEN DOOR NEDERLANDSjoerd Vriesema, ook wel bekend als Stuart Mavis , gaat in april en mei voor...

Anvil news

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ANVIL IN METROPOOL Anvil is een heavy metalband uit Canada. Met de beroemde documentaire The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS