Einde voor Poppodium Atak in Enschede

Podium Atak
Einde voor Poppodium Atak in Enschede
deel via whatsapp
Door op Triest nieuws uit Enschede. Lokale krant de Tubantia meldt dat de stekker uit poppodium Atak getrokken wordt. Afgelopen maanden is er onderzoek gedaan naar een fusie tussen poppodium Metropool (Hengelo) en poppodium Atak (Enschede). Uit een accountantsonderzoek kwam naar voren dat het erg slecht gaat met Atak. De bezoekersaantallen vallen tegen, de bestedingen lopen terug en er is een huurachterstand ontstaan.

Deze bevindingen zorgen ervoor dat Metropool niet verder wil met de fusie en de gemeente Enschede per direct stopt met de subsidie van Atak. Dit betekent het einde van het podium. Voor de zeven medewerkers van Atak wordt door de gemeente Enschede een detacheringsconstructie gezocht.

Podium Metropool is door de gemeente Enschede gevraagd om ook in Enschede te gaan programmeren. Dit zal niet op alle oude locaties van Atak gebeuren. Het is de verwachting dat de grote popzaal aan het Wilminkplein weinig meer gebruikt gaat worden. Wel komt er in Enschede een popcafe op de plek van voormalig cafe Gusto aan het Wilminkplein.

Er stonden nog wat concerten in de agenda van Atak. Het is nog niet duidelijk wat hiermee gaat gebeuren.deel via whatsapp
de jeugd van tegenwoordig

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG LANGS VIERTAL KLEINE ZALEN De Jeugd Van Tegenwoordig staan met hun hitsingles als 'Watskeburt?!' en...

Orgel Vreten

ORGEL VRETEN NAAR ZES PODIA Orgel Vreten heeft net zes nieuwe concerten bevestigd. De afgelopen tijd...

REACTIES

geen avatar
wo 27 dec 2017 18:21

eatsleeprave.. Triest, fantastische avonden gehad, met heel erg leuk publiek.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS