Mavis Staples naar Rotterdamse Schouwburg en openluchttheater Caprera

review: North Sea Jazz 2017 - Zondag Mavis Staples
Mavis Staples naar Rotterdamse Schouwburg en openluchttheater Caprera
Door GraciaVisscher op 18 december 2017 - 10:23 De soul en gospellegende Mavis Staples komt naar Nederland! Op woensdag 4 juli staat de zangeres in de Schouwburg van Rotterdam en daarna, op 5 juli, in het Bloemendaalse openluchttheater Caprera.

Vanaf de jaren vijftig was Staples het gezicht van de invloedrijke muziekfamilie The Staples Singers, een van de eerste artiesten die het protestlied combineerde met gospel.

Vorige maand kwam de 78-jarige artiest nog met een nieuwe album, genaamd 'If All I Was Was Black', geproduceerd door Wilco-frontman Jeff Tweedy.

Kaarten voor de show in Rotterdam gaan woensdag 20 december om 10.00 uur in de verkoop. Een ticket koop je voor 29,50 (incl. servicekosten). Ook de tickets voor de show in Caprera gaan aanstaande woensdag om 10.00 uur in de verkoop.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Yori Swart

ZEVENTA; SHOWS VOOR YORI SWART (O.A. PAARD, FLUOR EN...De Nederlandse singer-songwriter Yori Swart kan voor 2018 zes nieuwe...

Zwart Licht news

ZWART LICHT IN HET VOORJAAR MET NIEUW ALBUM OP TOUR Raptrio Zwart Licht brengt begin 2018 het nieuwe album Bliksem uit,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.