Of Mice & Men naar Melkweg Max en Trix

Of Mice & Men news_groot
Of Mice & Men naar Melkweg Max en Trix
deel via whatsapp
Door op Vanavond (15 december) staan ze samen met Five Finger Death Punch en In Flames nog in AFAS Live, maar nu al is bekend gemaakt dat Of Mice & Men op 6 april terugkomt naar Nederland. Dan speelt de Amerikaanse metalcoreband in Melkweg Max. Supportacts zijn er van Wage War en Sylar. Een dag eerder, op 5 april komen de drie bands naar België toe voor een optreden in Trix te Antwerpen.

Sinds eind vorig jaar heeft de band een nieuwe frontman (Austin Carlile moest vanwege gezondheidsproblemen noodgedwongen stoppen). Hiermee is de band een nieuwe weg ingeslagen en begin 2018 komt de nieuwe plaat uit.

Tickets voor dit concert gaan vanaf 18 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 24,40 euro (inclusief servicekosten). Kaartjes voor het concert in Antwerpen zijn evenens vanaf 18 december te verkrijgen. Tickets in Trix kosten dan 26,50 euro (inclusief servicekosetn).

Om de start van de voorverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je ontvangt van ons dan tijdig een herinnering in je mailbox!
deel via whatsapp
EUT news

EUT IN MAART OP CLUBTOUR DOOR HET LAND (O.A. IN MEZZ...De Amsterdamse band EUT speelde vorige week nog in TivoliVredenburg tijdens...

KarmaToBurnnews1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR KARMA TO BURN IN ALTSTADT De Amerikaanse band Karma to Burn maakt desertrock met psychedelische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS