Winnen: 1x2 kaarten voor The Marley Experience bij podium naar keuze

Damian Marley
Winnen: 1x2 kaarten voor The Marley Experience bij podium naar keuze
deel via whatsapp
Door op De legendarische reggae-artiest Bob Marley leeft al jaren niet meer, maar zijn muziek leeft nog altijd voort. Zo ook door de Britse tributeband The Marley Experience.

Deze maand speelt de band bij vier podia in Nederland en wij mogen er kaarten voor weggeven! Uiteraard komen de hits daarin voorbij, nummers als 'No Woman, No Cry', 'Buffalo Soldier', 'Get Up, Stand Up', 'I Shot The Sherriff' en 'Jamming' en nog veel meer.

De concerten:
26/12 - De Bosuil, Weert
27/12 - Q-Factory, Amsterdam
28/12 - Gebr. De Nobel, Leiden
29/12 - De Pul, Uden

Podiuminfo mag 1x2 kaarten weggeven per show.
Kans maken?

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert in De Bosuil, in Q-Factory, in Gebr De Nobel en in De Pul. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Marley Experience + [jouw podiumkeuze]'.

Deze winactie loopt tot en met 20 december.deel via whatsapp
KarmaToBurnnews1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR KARMA TO BURN IN ALTSTADTDe Amerikaanse band Karma to Burn maakt desertrock met psychedelische...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ARCADE FIRE,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS