Winnen: 2x2 kaarten voor Vandenberg’s Moonkings in Hedon

VandenBerg's Moonkings
Winnen: 2x2 kaarten voor Vandenberg’s Moonkings in Hedon
Door op Gitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met zijn band Vandenberg. Vooral de internationale hit 'Burning Heart' zette de band op de kaart. Als zeer getalenteerd gitarist viel Adje op en daardoor werd hij gevraagd om bij de hardrock supergroep Whitesnake te spelen.

Met vernieuwde band Vandenberg's Moonkings geeft hij het ene overweldigende optreden na het andere. Op 22 december is de band mee te maken in Hedon in Zwolle. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Vandenberg's Moonkings'.

Deze winactie loopt tot en met 18 december.Clouseau news

013 ONTVANGT CLOUSEAU IN APRIL 2018De Belgische popgroep Clouseau , bestaande uit de broers Koen en Kris...

ryan mcmullen

IERSE SINGER-SONGWRITER RYAN MCMULLAN NAAR PARADISO... De Ierse singer-songwriter Ryan McMullan komt in 2018 voor tweetal shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.