Bastille met orkest naar TivoliVredenburg

Bastille
Bastille met orkest naar TivoliVredenburg
Door RobZ op 12 december 2017 - 12:13 Fijn nieuws voor fans van Bastille. De band, die afgelopen jaar nog op Lowelands, Pukkelpop en Rock am Ring te zien was, komt voor een clubshow naar TivoliVredenburg in Utrecht. En Bastille komt niet alleen. De band neemt een heel orkest mee en zal spelen in de grote zaal van TivoliVredenburg.

Het concert gaat plaatsvinden op 18 april 2018. Tickets voor de show van Bastille met orkest gaan vrijdag 15 december om 10:00 uur in de voorverkoop via deze link en kosten 43 euro. Wij kunnen je per email een seintje geven als de kaartverkoop begint. Hier stel je een ticket-reminder in.

De vorige keer dat Bastille in een zaal in Nederland speelde, was dat in de Ziggo Dome. Dit is voor hun doen dus een intiem optreden. Zoals je in onderstaande video's kunt zien, heeft Bastille wel vaker de samenwerking met een groot orkest gezocht.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Huiskamerconcerten Rotterdam

HUISKAMERCONCERTEN VAN SPINVIS, JULES DEELDER, LINDE...Het fenomeen huiskamerconcert is ook naar Rotterdam overgewaaid. In...

Scorpions

SCORPIONS OOK NAAR VORST NATIONAAL IN APRIL Eerder werd Scorpions aangekondigd voor de Amsterdamse Ziggo Dome. Nu is er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.