Fu Manchu naar Metropool en Patronaat

Fu Manchu
Fu Manchu naar Metropool en Patronaat
Door evaruiten op 04 december 2017 - 11:33 Fu Manchu is een stonerrockband afkomstig uit Zuid-Californië die al een lange tijd in de muziekwereld zitten. De band werd oorspronkelijk opgericht in 1985, maar door wat tegenslagen in de band namen ze hun debuutalbum 'If This Isn't a Dream' pas op in 1988. Hun debuutsingle 'Kept Between Trees' werd uitgebracht in 1990, waarna er nog 13 andere singles en EP's en 11 albums uitkwamen.

In september 2015 zou de band ook naar Nederland komen voor twee shows, helaas zijn die niet doorgegaan. In maart 2018 zal de band terug komen voor twee nieuwe concerten. Op 3 maart spelen ze op het podium van Metropool te Hengelo. Zo'n drie weken later, op 25 maart, geven ze een concert in het Haarlemse Patronaat.

Tickets voor beide shows gaan vanaf 8 december 10:00 in de verkoop en kosten tussen de 18,60 euro en de 21,50 euro (incl. servicekosten). Een kaartje voor het concert in Metropool is te verkrijgen via deze link, een kaartje voor het concert in het Haarlemse Patronaat koop je via deze link.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



NickMulveynieuws

DRIETAL NEDERLANDE SHOWS VOOR NICK MULVEYDe Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt naar Nederland voor een...

SleepingWithSirens

TIVOLIVREDENBURG VOOR SLEEPING WITH SIRENS De Amerikaanse rockband Sleeping With Sirens stond vorige maand nog in AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.