Winnen: 2x2 kaarten voor The Fiscus in Sugarfactory + nieuwe EP, T-shirt en tas

The Fiscus
Winnen: 2x2 kaarten voor The Fiscus in Sugarfactory + nieuwe EP, T-shirt en tas
Door sjoertb op 30 november 2017 - 13:31 De Amsterdamse groep The Fiscus gaat in december op tour om de nieuwe EP ‘Silly Fashion’ live te laten horen. De aanstekelijke opzwepende muziek bestaat uit rammelende maatschappijkritische popliedjes.

Natuurlijk doet de band ook een thuiswedstrijd. In Sugarfactory speelt The Fiscus op 21 december. Speciaal voor de show zijn Frank Valenza en Slack Attack ook uitgenodigd.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show! Daarnaast krijg je ook nog de nieuwe EP, een shirt en een totebag kado!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Fiscus'.

Deze winactie loopt tot en met 6 december.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

NILE, TERRORIZER EN EXARSIS NAAR 013Al twintig jaar is de Deathmetal-band Nile actief in de hardere muziek. Het...

the boxer rebellion

THE BOXER REBELLION MET NIEUW ALBUM NAAR ROTTERDAM,... Begin 2018 brengt The Boxer Rebellion het nieuwe album ' Ghost Alive ' uit,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.