Bryan Ferry naar AFAS Live en Lotto Arena

review: Bryan Ferry - 29/09 - Paradiso Bryan Ferry
Bryan Ferry naar AFAS Live en Lotto Arena
Door JoycevanDoorn op 29 november 2017 - 10:46 De Britse singer-songwriter Bryan Ferry komt terug naar de BeNeLux voor twee bijzondere concerten. De voormalig zanger van Roxy Music staat op 5 juni op het podium van de AFAS Live in Amsterdam en op 7 juni in de Lotto Arena te Antwerpen. Tijdens deze optredens deelt Ferry het podium met het Metropole Orkest.

De inmiddels 72-jarige Ferry is de man achter hits als 'More Than This', 'Let's Stick Together' en 'The Price Of Love' waarmee hij al vaker in de toenmalige Heineken Music Hall gestaan heeft.

Tickets voor deze shows kosten tussen de 53,- en 100,- euro (incl. servicekosten) en gaan op vrijdag 1 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Koop jou kaartje Bryan Ferry's optreden in de Afas Live via deze link. Hier kan je een ticketreminder instellen als je bang bent om de voorverkoop te missen.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

EXTRA TICKETS VOOR CONCERTEN THE SCRIPT IN ZIGGO DOMEGoed nieuws voor de fans van The Script die tot nu toe naast een...

Finn Andrews (The Veils)

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR FINN ANDREWS IN HEDON Met zijn band The Veils stond zanger Finn Andrews afgelopen festivalseizoen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.